Kyçu

IP-ja juaj 54.211.157.103
Ora 2014-09-19 15:47:37
Në linjë 1
Sot 320
Dje 650
Këtë javë 1726
Javën e kaluar 2022
Këtë muaj 7818
Muajin e kaluar 10529
Gjithsej 18347

Në linjë

Kemi 8 mysafirë dhe nuk ka anëtarë duke shfletuar

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Na kontaktoni

Paqja Studentore e Universitetit të Prishtinës.

 

* Adresa: Fakulteti i Arteve zyra nr. 4, Prishtinë

* Telefoni: +377 45 62 00 61; +386 49 14 14 26

* E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* Webfaqja: www.paqjastudentore.org